Op de zaterdagen waren we al jaren te gast op de Nederlandstalige School maar de afgelopen jaren werd het al wat behelpen. We groeiden ieder jaar verder maar het schoolgebouw groeide helaas niet met ons mee. Door de coronamaatregelen pasten we dit jaar echt niet meer allemaal in het gebouw en zijn we op zoek gegaan naar alternatieve huisvesting.

Sinds zaterdag 19 september vinden onze zaterdaglessen van 10.00 – 12.45 plaats op Colegio Madrid, gelegen aan Calle Arturo Soria 147. Deze school is goed bereikbaar met de metro (halte Arturo Soria) en heeft een bushalte voor de deur. Daarnaast heeft het een grote buitenspeelplaats waar we de groepen makkelijk gescheiden van elkaar kunnen houden en voldoende aula’s om de komende jaren gestaag verder te kunnen groeien.

Het is een ruim opgezette, lichte school die goed te ventileren is en waar we de coronamaatregelen makkelijk in het oog kunnen houden. Voorlopig is het schoolterrein nog verboden terrein voor de ouders, maar wij hopen jullie door foto’s en fb posts een idee te geven van wat er achter gesloten deuren gebeurt! En uiteraard hopen we natuurlijk dat de situatie snel verbetert en dat we jullie dan ook een keer binnen uit kunnen nodigen.

Daarnaast heeft ieder klaslokaal een hele wand als schoolbord waar je natuurlijk ontzettend leuke dingen kunt doen!